Om Stavnäs visklubb

Stavnäs Visklubb startades en vårdag 2010. Förhoppningen var att vi tillsammans skulle skapa en mötesplats för både kända och okända artister, medlemmar och gäster från när och fjärran. Helt enkelt att bjuda medlemmar och intresserade på musikupplevelser av god kvalitet, samtidigt som vi erbjuder en öppen gemenskap och en bygdens mötesplats.


Stavnäs Visklubb arrangerar viskvällar med högst varierande musikaliska inslag och upplevelser. Inte sällan är vår hemmascen på Billingsudde fullsatt till sista plats. Gemensamt för dessa kvällar är att du alltid utlovas musikupplevelser av högsta klass och stämningen är hög, när både allsång och applåder ekar mellan väggarna.


Sommaren 2018 arrangerade Stavnäs Visklubb tillsammans med Stavnäs Hembygdsförening för första gången den, förhoppningsvis, årligen återkommande Stavnäs Visfestival. Redan första året var alla biljetter slutsålda och publiken fick uppleva ett musikaliskt äventyr, som sträckte sig över 12 timmar. Ett sjuttiotal funktionärer från föreningarna möjliggjorde detta. Läs mer på www.stavnasvisfestival.se


Genom ditt medlemsskap i Stavnäs Visklubb stöttar du klubbens arbete, samtidigt som du vid varje viskväll erbjuds rabatterad entré.